FRA OG MED LØRDAG D. 23 MAJ ER DET MULIGT AT INDLEVERE GENBRUGSEFFEKTER I 'SLUSEN' PÅ GENBRUGSPLADSEN, ALLERØD NORDKRANVEJ 10, 3540 LYNGE.

 

DET ER ENDNU IKKE AFGJORT, OM DEN PLANLAGTE INDSAMLING D. 13. JUNI GENNEMFØRES.

 

GLADGÅRDEN HOLDER LUKKET INDTIL VIDERE PÅ GRUND AF RISIKOEN FOR SMITTE MED CORONA-VIRUS

 

 

Allerød Kommune omlægger deres strategi for affaldssortering og genanvendelse.


SPILDOPPERNE VIL OGSÅ I 2020 INDSAMLE GENBRUGSEFFEKTER FRA ALLE HUSSTANDE I KOMMUNEN. SE DATO'ER OG KALENDEREN HERUNDER.

DET VIL OGSÅ FORTSAT VÆRE MULIGT AT INDLEVERE GENBRUGSEFFEKTER PÅ GENBRUGSPLADSEN, ALLERØD NORDKRANVEJ 10, 3540 LYNGE.

 

 

Foreningen Spildopmagerne støtter lokalt børne- og ungdomsarbejde.

Foreningen afhenter fortsat papir, pap, flasker og ting, der er egnet til genbrug på private adresser i Allerød, indtil  kommunens nye renovationssystem er gennemført. Herefter henter vi ”kun” salgbare genbrugsting. Læs mere om indsamlingerne i menuen til højre.

Genbrugstingene bliver solgt på Gladgården som ligger Hillerødvej 2, 3540 Lynge. Gladgården har åbent alle tirsdag aftener 19:00-20:30 (med få undtagelser). Der er endvidere åbent mandag en gang om måneden mellem kl. 10-11:30 (se datoer på kalenderen). Læs mere om Gladgården i menuen til højre.

 

I 2020 bliver der samlet ind på disse datoer:

13. juni

(Ingen indsamling i juli)

8. august

12. september

10. oktober

14. november

12. december

 

 

 

Indsamlingsdatoer og åbningstider for Gladgården for første halvår af 2020 ses herunder (Klik på billedet for at forstørre). Hele årets kalender kan ses ved klik på 'Kalender' i menuen til højre.